Naturfoton

Nu är väl våren här ändå?

Jag tog en cykelrunda från Nybro till Flerohopp och hem igen idag 2018-04-16. Våren visade upp sig på sin bästa sida. Tussilago har jag dock inte sett i år. De här första cykelrundorna när snön har smält brukar bli lite tungrodda men i år har jag gått på s.k. spinning hela vintern så nu blev det lättare. Spinning på Friskis och Svettis kan jag starkt rekommendera.

 

Årets första vitsippor. För min del alltså. 2018-04-16

Jag har sett mycket paddor i år. Det verkar som om det ska bli fler nästa år.

De första sädesärlan som visade sig för mig.

Samma paddor och så har jag ju en fin cykel också.

Blåsippor har synts till ett litet tag nu.

2 thoughts on “Nu är väl våren här ändå?

  1. Agneta Sundstrand

    Du har så fina bilder på din blogg, men jag visste ju redan tidigare via Kent att du är en skicklig fotograf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *